Magazin > Lepota & telo
1941 ogledov

Parfumi: Napake, ki jih delamo poleti, in kako se jim izogniti

parfum roka
To svetujejo strokovnjaki.

Vsi radi lepo dišimo, zato je trg s parfumi tako ogromen. Na razpolago nam je ogromno dišav, a vsaka ni primerna za vsakogar in za vsako priložnost. 

Strokovnjaki razkrivajo, na kaj moramo paziti poleti.

Izogibajte se presladkim vonjavam, saj se naš nos nanje, ko se temperature dvignejo, odzove drugače, piše Miss7. V tem času naj bodo v ospredju bolj lahki in sveži vonji, kot na primer vonj po citrusih (bergamot, pomaranča ali limona). Če so le-ti pokombinirani z vonjem po tropskih rastlinah, se bo v vas tako vzbudila želja po počitnicah. 

Poleti so popularne tudi hladne vonjave, ki nas spominjajo na morje ali jezera. Tem parfumom dodajajo vonj po kumarah ali algah.
Parfumska vodica in toaletna vodica sta „lažji“ od parfuma, saj nista tako koncentrirani in zato idealni za poletje.

Ne kupujte le "bestsellerjev“. Parfum zelo veliko pove o vas in prav je, da izberete takšnega, ki izraža vašo osebnost. Če pa boste kupovali le znane parfume, se morate zavedati, da ste le del "raje". Naslednjič posezite po novem vonju! 

Zavedati se morate tudi, da bo parfum na vsaki koži dišal drugače. Drugače diši tudi, ko se bolj znojimo. Poleti to postane še bolj očitno, zato strokovnjaki svetujejo, da ga v toplih mesecih raje nanašate na lase ali oblačila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.