Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Perilo, ki skrije ali poudari

lisca Saša Despot
V hipu plosk trebuh ali ožja stegna.

Perilo za oblikovanje telesa vam bo v hipu pomagalo prikriti kakšen kilogram ali poudariti  obline, ki jih želite. Priročno je v času zabav, ni pa primerno za vsakodnevno nošenje. Zbrali smo nekaj nasvetov, na kaj bodite pri nakupu in nošnji pozorni.

Za vsako se najde pravi

Model perila izberite glede na to, kaj želite doseči, in upoštevajte svoj tip postave. Če želite prikriti le trebušček, lahko izbirate med korzeti ali bodiji, ki bodo hkrati oblikovali vaš dekolte, ali pa hlačkami, ki segajo do prsi. Sicer pa lahko izbirate med modeli s hlačkami, ki obenem zožijo stegna, ali perilom v obliki oblekice. Da bo zadnjica videti čvrstejša in dvignjena, izberite hlačke push up. Pazite, da bodo kosi oblačil dovolj dolgi in udobni. Tako boste preprečili, da bi se kakšna kožna gubica izmuznila in pokukala izpod roba oblačila.

Ni primerno za nosečnice

Udobje naj bo na prvem mestu. Izberite svojo velikost in ne manjšo, kot jo nosite sicer. Perilo naj tudi ne bo pretesno, da ne boste na zabavi lovile sape. Četudi boste perilo nosile le nekaj ur, ga pred velikim dnevom preizkusite doma. Ker takšno perilo utesnjuje, ga odsvetujejo nosečnicam in mamicam takoj po porodu.Cene za perilo za oblikovanje telesa se začnejo pri okoli 20 evrih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.