Magazin > Lepota & telo
346 ogledov

Perilo, s katerim lahko še bolj goljufate

perilo za oblikovanje postave Spanx
Znamka spodnjega perila Spanx je na trg poslala novo kolekcijo za mlajše ženske, ki omogoča primerno obliko telesa tudi pri nošenju kratkih oprijetih oblekic.

Perilo za oblikovanje postave je skrito orožje številnih žensk, saj jih rešuje v kritičnih trenutkih, ko morajo izgledati čudovito. Nanj prisegajo številne zvezdnice, med njimi tudi Kim Kardashian, Katherine Heigl, Jennifer Garner in Julia Roberts.

Spanx je na tem področju skorajda brez konkurence, sedaj pa so se v podjetju odločili, da bodo svojo linijo perila še razširili, tako da bo dostopen tudi širši populaciji. Nova linija Red Hot Label še učinkoviteje skrije vaše obline, saj omogoča tri različne stopnje nastavljivosti. Vanjo je vključeno perilo za oblikovanje zgornjega predela, perilo za celostno oblikovanje telesa, kontrolne hlačke ter perilo za spanje.

Perilo po novem tudi cenovno dostopnejše

"Novo perilo je po bolj dostopnih cenah namenjeno predvsem mlajši populaciji. Spremenjena struktura perila ohranja lepo obliko telesa, zato je primerna podpora pod mini oblekicami," so povedali pri Spanxu.

Srednji del perila je narejen iz lahkih tkanin, ki telo ustrezno učvrstijo, deli perila, ki zakrijejo kritične točke, pa so izdelani iz močne preje. Cene za posamezen kos se gibljejo med 22 in 47 evri.

"Novo linijo Red Hot Label smo lansirali z namenom, da bi kar največ žensk preizkusilo učinek perila na svojem telesu. S tem želimo ženskam omogočiti, da se v svojem telesu počutijo kar najboljše," je povedala ustanoviteljica Spanxa Sara Blakely.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.