Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Pet lepotnih za prihranek časa

ura Shutterstock
Urejeni v čim krajšem času? Z majhnimi triki je vse mogoče. Nego lahko pospešite z uporabo izdelkov 2 v 1 (odstranjevalci ličil, ki hkrati negujejo kožo, šamponi, ki vsebujejo balzam ...).

Suhi šampon za lase

Če se vam zelo mudi in nimate časa za pranje las, uporabite šampon za suho pranje. Uporaba suhega šampona ne bi mogla biti preprostejša – nanesete ga na lase (v razpršilu ali pudru), pustite učinkovati nekaj minut in nato temeljito razčešete. Čeprav je suhi šampon zelo praktičen, si las ne umivajte le z njim. Za prihranek časa uporabljajte šampone, ki že vsebujejo balzam – tako ne bo potrebno dvakratno šamponiranje.

Vsestranska BB-krema

Podlaga, puder in zaščitni faktor v enem – multiučinkovita krema, ki mora biti to poletje v vsaki torbici. Tržišče jih ponuja precej, izberite svojo glede na tip kože.

Večnamenska ličila

Senčila, ki jih lahko uporabite kot rdečila ali obratno – rdečila, ki jih lahko uporabite tudi kot senčila. Seveda le, če gre za naravno barvo, ki bo osvežila obraz in poskrbela za sijoč videz. Izberite odtenke sveže breskve, rožnato ali čim bolj naravno rjavo.

Nalepke za nohte

Lakiranje nohtov in sušenje laka – nočna mora, če se vam res mudi. Bodite iznajdljivi in si nohte "nalakirajte" z nalepkami, ki so to poletje pravi hit. Hitro, preprosto in zabavno. Izberite kakšne trendi z grafičnimi potiski in vzorci, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Izogibajte se črtalu

Če ste v naglici, se izognite ličenju, ki zahteva mirno roko – recimo črtalu za oči. Raje uporabite senčila, ki jih z lahkoto zasenčite in pri katerih se ne vidi, da ste jih nanesli na hitro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.