Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Pet minut za boljše počutje

Vzemite si nekaj minut zase in se napolnite s pozitivno energijo. (Foto: Shutter Žurnal24 main
Projekta SO-časje, ki se začne 21. aprila, se lahko udeležite brezplačno.
Proti stresu. Kadar vzrokov stresa ne morete odpraviti, se osredotočite na doseganje notranje sprostitve. To, da si vsak dan vzamete nekaj minut zase, pomaga.

V četrtek, 21. aprila, se bo začel odvijati enoletni projekt SO-časje, namenjen uskladitvi z univerzalnim poljem optimizma in dobre energije, ki podpira pozitivne spremembe. Udeležba v projektu je popolnoma brezplačna, vanj pa se lahko vključite s prijavo na spletni strani Socasje.cdk.si ali Facebooku.

Tehnika sodihanja
S sodelovanjem v projektu se boste najprej naučili tehnike sodihanja, nato pa vsak dan pet minut namenili njenemu izvajanju in tako poskrbeli za več pozitivne energije. Tehniko lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli, kakor vam najbolj ustreza. Enkrat na teden boste na svoj elektronski naslov dobivali novice, namenjene notranji podpori in zdravljenju na daljavo, enkrat na mesec pa se boste lahko na daljavo udeležili tudi posebnega dogodka. Projekt je nastal na pobudo zavoda Center za duhovno kulturo, v katerem poudarjajo, da je sodelovanje v projektu popolnoma prostovoljno in se mu lahko priključite kadarkoli, enako pa velja za prekinitev sodelovanja. Podrobnejše informacije o nastanku projekta in njegovem izvajanju lahko preberete na zavodovi spletni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.