Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

Pet modnih kosov

1/5
Žurnal24 main
Trendovski videz lahko ustvarite že z enim najbolj modnim kosom jeseni. Izberite svojega.

Živalsko
Vsi, ki ljubite živalsko, skočite v krilo z divjim vzorcem leoparda, zebre ali tigra. Da na vzorce iz divjine ne bomo pozabili niti letošnjo jesen in zimo, so poskrbeli tudi modni oblikovalci, med njimi znani dvojec Dolce & Gabbana, pa tudi Michael Kors, modna hiša Miu Miu in Ashis. Letos je živalsko dovoljeno povsod. Z elegantnim krilom z visokim pasom in dolžino nad ali pod koleni popestrite poslovni videz, s kratkim mini krilom v opaznih barvah pa se odpravite na zabavo. Naj bo jesen živalska!

Poudarjena ramena
Trend, ki se je z modnih pist preselil na ulice, so poudarjena ramena. Pa ne le takšna, zelo široka, ki jih lahko opazite že od daleč. Modne so tudi bolj prefinjene različice za  manj drzne, a zato nič manj modne navdušenke. Takšni suknjiči imajo ramena poudarjena z drobnimi detajli, našitki, kristalčki in neti v vseh oblikah in velikostih. Eleganten suknjič z nežno poudarjenim ovratnikom z globokim V-izrezom (viden v galeriji), kar kliče po tem, da ga oblečete tudi za v službo, med drugim pa je tudi nepogrešljiv pri kombiniranju za večerne priložnosti.

Krzneno

Ne glede na to, ali ga ljubite ali sovražite, krzno je letos postalo zakon. Vseeno je, ali ste zagovornik umetnega ali pravega, pomembno je le, da krasi vsaj en kos vaše garderobe. Najbolj moden kos ta hip je telovnik, ki ga lahko nosite preko pletenin ali majic, h kavbojkam, mini krilom ali legicam. Dotik ženstvenosti dodajte s širokim usnjenim pasom, ki ga zavežete visoko sredi pasu in z njim poudarite žensko silhueto. S krznenim telovnikom ustvarite moden podeželski in hkrati urban videz.

Bogate ogrlice
Čeprav masiven nakit ni nič novega, pa so letošnje bogate ogrlice bolj nežne, dodelane in prefinjene. So elegantne in namenjene ženskam, ki jih znajo nositi. Z njihovo izdelavo so navdušili tudi modni oblikovalci, kot so Oscar de la Renta, Fendi, Marni, Lanvin in drugi. Še posebej cenjeni so kosi, ki prepletajo zlato, dijamante, kristale, drage kamne in svilo. Poudarjena je igra materialov, oblik in izvirnosti. Svoj najbolj modni kos po dostopnih cenah lahko poiščete tudi v naših modnih prodajalnah - izberite takšnega, ki poudari vašo osebnost.

Škornji
Vaš korak trpi v škornjih z vrtoglavo visoko peto? Boleče noge si odpočijte v takšnjih z nizkim, skoraj surovim podplatom! Moden korak je zagotovljen, če izberete takšne v kamel, temno ali svetlo rjavem odtenku. Višina ni pomembna, vseeno pa boste največ pogledov pritegnili s takšnimi, ki segajo vse do kolen. Pogumno jih kombinirajte h kavbojkam, legicam in pleteninam!

Modne kose poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.