Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Pet navad, ki škodijo koži

obraz, ženska
1/5
Avon
Kajenje, alkohol, odhajanje v posteljo z ličili, pomanjkanje spanca in pretirano sončenje brez zaščitnega faktorja so dejavniki, ki pospešujejo staranje kože. Obstaja pa še kar nekaj takšnih, na katere morda niste pomislili.
Komentarjev 3
  • dino.sepe 11:01 22.avgust 2011.

    Se strinjam, da je potrebno zelo paziti na svojo kože, ker lahko zelo hitro z napačno nego, svoji koži zelo škodite. Tudi sam uporabljam na priporočilo kolegice stilistke kolekcijo Green Line in sem bil nad rezultati zelo presenečen. Moja koža ...prikaži več je v vrhunskem stanju!

  • Dixon 09:45 18.avgust 2011.

    Koži lahko škoduje tudi še kaj drugega ne samo to kar ste omenili. Predvsem je tukaj napačna nega kože tista, ki je lahko za vsakega nevarna. Protrebno je povedati, da je zelo pomembno kakšne vsrte ličil in pa krem uporablja ...prikaži več posameznik. Jaz sem tudi imel kar nekaj časa težave s kožo, odkar pa uporabljam kolekcijo od green line-a pa je moja koža čisto drugačna in dosti bolj sveža.

  • Alex Ječar 23:09 07.avgust 2011.

    Zanimivo, kaj vse lahko škodi koži. Tale s telefonom se mi zdi sicer že mal za lase prvlečena ampak ok., razumem kako bi se lahko na ta način zamašila kakšna pora. Pozabli ste omenit še kozmetiko pa ličila, ki so ...prikaži več isto lahko škodljiva za kožo. Vedno bolj se mi zdi da je res vredu samo čim bolj naravna kozmetika, od katere mi trenutno najbolj odgovarja vlažilna krema od green line natura z mandljevim oljem. Je brez parabenov in mineralnih olj, kar se mi zdi ful pomembno, ker takšne snovi nardijo več škode kot koristi.