Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Pet pisanih pomladnih zapovedi

DeG Imaxtree
Modna stilistka Nana Sojer nam je zaupala, kateri kosi bodo to pomlad nepogrešljiv del garderobe.

Kratek top je znova tu

Modna novost te pomladi je vrnitev kratkega topa. “Po dolgem času bo to zopet prava modna poslastica,” pravi Sojerjeva.

Dolgo in še daljše krilo

Izberite od kolen do tal segajoče dolžine oblek in kril. “Še posebno bodo izstopala maksikrila z etnopotiskom, ki se krasno kombinirajo z belo srajco in črnim suknjičem, ali črno krilo v obliki svinčnika, ki se lahko kombinira na podoben način,” meni stilistka.

Veliki uhani in potiski

Bistveni so tudi modni dodatki; med nakitom izstopajo veliki in bogati uhani. Modne so tudi svilene rute s potiski ter podobno oblikovane torbice in obutev.

Pastelne in prozorne

Med torbicami sicer prevladujejo tiste srednjih velikosti v pastelnih odtenkih ali z različnimi potiski. Po mnenju stilistke bodo opazne in zelo modne tudi prozorne torbice, ki so jih predstavili v modni hiši Louis Vuitton.

Retro 20., 50. in 60. leta

Obleke in kosi oblačil, ki nas spominjajo na 20. leta ter konec 50. in začetek 60. let, bodo spet v modi. “Za 20. leta sta značilni izrazita ženstvenost in eleganca. Običajno so obleke brez poudarjenega pasu ter z dodatkom perja in resic,” pravi Sojerjeva. Veliko bo tudi nabranih, gubastih in večslojnih oblek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.