Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Pet trikov za bolj spočit videz

utrujenost Profimedias
Obstajajo dnevi, ko se najraje ne bi pogledali v ogledalo … Dobra novica je, da lahko že z nekaj enostavnimi triki odpravite utrujen videz in zablestite v vsej svoji lepoti.

Zbudite telo
Najhitreje se boste zbudili, če se takoj zjutraj stuširate in si privoščite kavni piling, ki poživlja telo in gladi kožo.

Recept: Skodelico mlete kave zmešajte s skodelico sladkorja in mešanici dodajte polovico skodelice olivnega olja. V primerni posodi lahko to zmes v hladilniku hranite tudi do dva meseca. Za enkratni tretma uporabite eno veliko žlico pilinga, ki ga dobro vmasirajte v kožo. Mešanico nato sperite s telesa. Če boste uporabili milo, ki vsebuje meto, boste še hitreje na nogah.

Poživite oči
Oči izdajajo, ali ste dobro spali ali ne. Otekle oči pa lahko odpravite na zelo enostaven način. Umivalnik napolnite z mrzlo vodo in vanj večkrat potopite obraz.

Razvajajte obraz
Polt utrujenih ljudi je zelo pogosto bleda. Temu se lahko izognete s pravo nego. Uporabljajte kreme, ki vsebujejo hialuronsko kislino. Zelo učinkovita je tudi rožna voda, ki se na obraz nanaša pred negovalnimi kremami. Ker pospešuje prekrvavitev, bo vaša polt takoj videti bolj zdrava.

Energija s pomočjo citrusov
Eterična olja citrusov poživljajo telo in duha, potrjujejo številne študije. Če se zjutraj komaj privlečete v službo, uporabljajte parfume ali dezodorante, ki vsebujejo aromo pomaranč, limon ali grenivk.

Puder za bolj goste lase
Tanki lasje brez volumna uničijo vsak, tudi najbolj popoln videz. Če ste se tudi vi zjutraj zbudili s poležanimi lasmi, uporabite puder za volumen, ki ga dobite povsod. Nanesite ga na lasišče, nato pa lase dobro prečešite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.