Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Pike tudi na supergah

Ash, 125 EUR
1/5
Žurnal24 main
Superge, udobna in sproščena obutev, letos po ulicah stopajo v barvah in vzorcih.
Kdaj superge niso zaželene? Čeprav lahko superge kombinirate na tisoč in en način, jih nikar ne obujte k večerni toaleti ali za obisk slovesne kulturne prireditve. Večerje niso problematične, če ne zahtevajo določene zapovedi oblačenja, saj imajo lahko superge ob preprosti obleki in elegantni torbici prav poseben čar.

Živahne barve, pike in cvetlični vzorci so modna zapoved tudi pri supergah.

Modno do gležnjev
Piko na i sproščenemu videzu naj dodajo opazne superge v živahnih odtenkih. Na lestvici najmodnejših ne zaostajajo takšne s cvetličnimi vzorci, pikami in drugimi živahnimi potiski. Izstopajo nizke platnene superge, še vedno so modne gležnjarice.

Svetleč se rock 'n' roll
Klasične allstarke ostajajo, a so doživele kar nekaj sprememb. Modne so takšne iz svetlikajočih se materialov, lakaste s kovinskimi našitki ali pa posute z bleščicami. Svetleči se trend so napovedali tudi znani modni oblikovalci, ki so superge letos obarvali v zlato, srebrno in bronasto.

Ne spreglejte galerije!

Obarvajte jih po svoje
Z malo domišljije in občutka lahko modne superge oblikujete čisto sami. Na spletni strani Store.nike.com je na voljo kar nekaj modelov superg, ki jih lahko obarvate po svoje, določite vzorce, ki so vam všeč, izberete barve šivov, podplata in vezalk. Bodite samosvoji!

Sproščena kombinacija
Superge se idealno kombinirajo z džinsom, brez slabe vesti pa jih lahko obujete tudi k pisanemu spomladanskemu krilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.