Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

Piling vsak dan: da ali ne?

lepotica, voda, nega Žurnal24 main
Čiščenje obraza naj postane vaš večerni obred. Pri tem ne pozabite na vrat in dekolte, ki potrebujeta enako nego kot obraz.

Z nežnimi odstranjevalci najprej poskrbite za ličila, obraz si nato izperite in nanesite nežen piling. Pri tem ne izpustite predela za ušesi, kjer se rada nabira umazanija z las. Piling izvajajte z nežnimi krožnimi gibi, lahko vsak večer, saj se bodo le tako v kožo vpile dejavne sestavine kreme, ki jo boste nanesli po tem.

Za predel okoli oči uporabite posebno kremo, saj tam skorajda ni podkožne maščobe in je koža izjemno tanka. Če imate gube, jih ne raztegujte preveč, temveč kremo rahlo vmasirajte od zunanjega kotička navznoter.

Strokovnjaki priporočajo, da kreme z UV-zaščito uporabljate vse leto, in ne le poleti, saj je sonce nevarno tudi v preostalih letnih časih.

Čistilni pripomočki

Razne gobice ali rokavice, ki jih uporabljate za čiščenje, po uporabi dobro izperite in posušite, saj se bodo sicer na njih razvile bakterije. Večkrat jih tudi zamenjajte.

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 09:08 07.julij 2013.

    Ohranjevanje zunanje fasade je Zgrešena Investicija , če ti medtem propada Duša ki z svojo Energijo Vzdržuje celotno njeno materijalno telo . Torejjj, bejbe, ... :)