Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Pisana pomlad

Dior
1/20
Žurnal24 main
Pisana pomlad obljublja osvežujoče potiske žarečih barv, pravi oblikovalka in stilistka Metka Reberšak. Tokrat bodo resnično razgibani, barviti in še drznejši.

Živali, sadje in cvetlice
Pomaranče in limone, šopi banan, jabolka, jagode, ananasi in kokosi – pomlad bo v znamenju zabavnih sadnih potiskov, ki bodo vabili poglede na majice, obleke in lahkotne bluze, napoveduje Reberšakova. Živalski potiski, ki so stalnica že nekaj sezon, tudi letos ne odhajajo v pozabo. Novost so potiski dejanskih živali; omislite si lahko majico s potiskom slona, žirafe ali katere druge živalske vrste, ki vam je ljuba. Vendar bodite pozorni, da ne bo videti, kot da ste oblačilo pomotoma kupili na otroškem oddelku. Tudi rožni potiski ostajajo modni, in to na vseh kosih oblačil. Dolga obleka v cvetličnem potisku, torbica, iz katere cvetijo rože, morda uhani v obliki vrtnic? Rože bodo tudi to pomlad cvetele povsod.

Pozabite na pastele
Nežni odtenki se poslavljajo, prihajajo pa drzne barve mavrice – predirno rdeča, drzno modra, pomarančno oranžna ali kričeče rumena. V mislih imejte barve, s katerimi ne boste ostali neopaženi, namigne Reberšakova. Močne barve bodo resnično žarele in med bogato paleto boste zagotovo našli pravo zase.

Nekaj pomladnih utrinkov si oglejte v galeriji.

Uporabite domišljijo
Kombiniranje različnih potiskov pri oblikovanju osebnega sloga dopušča prosto pot domišljiji in ustvarjalnosti. Ni treba, da je vzorčast le en kos oblačila, prav vsa vaša oprava lahko postane kolaž vzorcev. Potiske in vzorce lahko kombinirate. Previdni bodite le pri večjih vzorcih, saj ti pritegnejo pogled na tisti del telesa, ki je vanje odet. Če ste manjše postave, boste delovali skladneje v manjših, drobnejših vzorcih, visokorasli pa lahko posežete po večjih. S potiskanimi oblačili lahko nosite tudi vzorčaste torbice in čevlje, vendar le, če se ti v barvi ali vzorcu ujemajo s potiskom oblačil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.