Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Pisano v hladne dni

bunda H&M
Preženite jesensko sivino in mraz s toplimi, živahnimi barvami.

Drzno s kontrasti

Pri izbiri barv bodite pogumni. Raje izberite kontrastne barve, kot da oblečete oblačilo iste barve, a različnih odtenkov in materialov. Letos poživite omaro s kosom v barvi fuksije, zaželeni pa so tudi vsi odtenki turkizne barve.

Popestritev z modnimi dodatki

Če barv na oblačilih ne marate preveč in ste zapriseženi črni, sivi ali pastelnim tonom, lahko svoj videz poživite z majhnimi detajli – z ogrlico, broško, uhani ali prstanom. Odločite se za le en udaren kos, ki pritegne pozornost, drugo pa naj bo minimalistično. Pazite tudi na kombinacijo barv.

Pisano tudi pod oblačili

Naj vas greje pisano spodnje perilo. Izbrati vam ne bo težko, saj so živahne barve vodilo številnih letošnjih kolekcij. Odločite se lahko za cvetlične vzorce, morda za kakšen čipkast detajl, najdrznejši pa zapeljujte v modnih neonskih barvah. Oblikovalci perila niso pozabili niti na moške.

Klasika z dodatkom

Če želite ostati zvesti klasiki, a kljub temu biti opaženi, izberite klasično obutev z barvnim dodatkom. Ravno tako boste namreč poskrbeli, da boste ostali zvesti svojemu slogu, le malce nadgradili ga boste.

Naj grejejo barve

Kape, šal in rokavice – obvezna zimska oprema tako za ženske kot za moške. Za eleganten videz kapo popestrite z broško ali pleteno rožo, da boste opaženi na smučišču, pa izberite čim živahnejše odtenke. 
Tudi šal lahko brez težav okrasite z broško, če vam barvne kombinacije niso preveč všeč in prisegate le na eno barvo. 
Upoštevajte modno pravilo, da ne pretiravajte z barvami in vzorčki, če že imate pisan plašč ali bundo, saj se kmalu lahko zgodi, da bo vsega preveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.