Magazin > Lepota & telo
314 ogledov

Po operaciji trebuha se počuti lažjo

Brigita Flajnik
1/5
Saša Despot
Zmagovalka Žurnalove preobrazbe Lepote na dlani Brigita Flajnik je po operaciji trebuha izjemno zadovoljna.

Šestindtridesetletna Brigita Flajnik iz Domžal je imela željo, da bi si spremenila obliko trebuha. Po nosečnosti, potem ko je pred šestimi leti rodila dvojčka, ji je namreč ostalo precej povešene in odvečne kože, ki se je ni mogla znebiti ne s telovadbo ne z drugimi metodami.

Na kliniki Bagatin v Zagrebu so ji odvečno kožo uspešno odstranili. "Po operaciji sem bila osem dni v Zagrebu, kjer sem okrevala. Prva dva dneva po operaciji je bilo kar težko. Zelo je bolelo. Kirurg mi je rekel, da bo operacija hujša kot carski rez in res je bilo tako. Dal mi je napotke, naj moram vsak dan hoditi po par korakov. Po operaciji, ko so šivi sveži, sem deset dni hodila sključeno," je Flajnikova opisala operacijo, ki je bila pozimi.

Povedala je še, da je celotno okrevanje trajalo dva meseca. "En mesec sem nosila steznik 24 ur na dan, en mesec pa samo čez dan. Ko sem ga dala dol, je bilo v redu,“ pravi.

In kako se ji je spremenilo življenje po operaciji? "Vedela sem že prej, kaj to zame pomeni. Bolje se počutim v svoji koži. Sicer nisem obremenjena s postavo in težo, ker sem športno aktivna in delam na tem, da se dobro počutim. Je pa sedaj boljši občutek pri oblačilih in občutek, da sem lažja, čeprav nisem izgubila nič kilogramov. Je pa lepo, ker ni več grde kože," je že zaupala.

Operacijo bi priporočila vsakomur, je pa obenem opozorila, da ne gre za tako enostavno operacijo, kot se mogoče zdi na prvi pogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.