Magazin > Lepota & telo
12590 ogledov

Po spletu zaokrožila fotografija debele Kylie

Kylie Jenner Profimedia
Se je Kylie zredila?

kylie jenner | Avtor: Instagram Instagram
Ne, mlada podjetnica, ki je pred sedmimi meseci povila drugega otroka, je izgubila že vse poporodne kilograme. Gre za računalniško obdelane posnetke.

Medtem ko se slavni s fotošopom ožijo, pa se je po spletu razširil nov trend - uporabniki družabnih omrežij objavljajo posnetke, na katerih so zvezdniki težji, kot so v resnici.

O tem novem fenomenu je svoje sledilce obvestila tudi vplivnica Alex Light, ki ji sledi več kot pol milijona ljudi. "Nekateri pravijo, da gre za pozitivno stvar in verjamejo, da se večje ženske zaradi tega v prostoru, v katerem se ponavadi ne, sedaj počutijo bolj sprejete. V tem sama ne vidim nič pozitivnega. Mislim, da je izjemno nekoristno. Namesto da suhe zvezdnike spreminjamo v debele, pozornost raje usmerimo k zvezdnikom, ki nosijo večje številke. Ne potrebujemo digitalnih različic debelih ljudi. Praznujmo raje resnično debelo osebo. Poleg tega - a se lahko nehamo obremenjevati s težo žensk?!!!," meni. 

Kakšno je vaše mnenje?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.