Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Pobarvajte jesen z nakitom

Modne dodatke prilagodite svojemu slogu, a upoštevajte modne smernice in postavo Žurnal24 main
To jesen se lahko resnično igramo z ogrlicami. Lahko so ogromne, s priveski, tanke in dolge, z raznobarvnimi kamenčki različnih oblik.

Modne smernice za jesen in zimo narekujejo velike in večplastne ogrlice iz kovine, vendar izberite tiste, ki bodo vašemu osebnemu slogu dale še večji pečat. S pazljivim izborom barv, velikosti in strukture boste nakit hvaležno nosile dalj časa.

Očarajte z uhani. Za vsakdanji videz so primerni uhančki, ki jih ni treba menjavati, če pa želite z njimi narediti vtis, si izberite glamuroznejšo različico in jih prilagodite obliki obraza. Če imate okrogel obraz, vam pristojijo daljši okrogli uhani, če imate podolgovatega, se izognite koničastim, srčasta oblika obraza pa dovoljuje uhane vseh oblik in velikosti.

 

Izberite pravo ogrlico:

Kadar imate poudarjene, globoke izreze, si lahko nadenete ogromne ogrlice.
Temnejša oblačila prenesejo ogrlice vseh barv in velikosti.
Tanke in dolge ogrlice so skrivno orožje kratkih vratov, saj jih na videz podaljšajo.
Če ste nižji, izbiri ogrlice namenite malo več pozornosti, saj ogromne na videz pomanjšajo.

Prstani: manj je več. Ne glede na modne smernice prstani vselej ponujajo veliko možnosti, a je pri izbiri ustreznih dobro upoštevati, da se vsi ne podajo vsem prstom: če so ti krajši in nekoliko debelejši, izberite tanjše prstane, če so daljši in vitkejši, pa se z oblikami in barvami lahko poigrate. Pomembno je tudi število prstanov: tu še vedno velja pravilo manj je več.

Samosvoje zapestnice. Če želite ostati modni, si ne glede na priložnost nadenite veliko, opazno zapestnico. Lahko jih nanizate tudi več, vendar jih uskladite z oblačili. Ponudba oblik, barv in materialov je resnično pestra. Kadar nosite zapestnice, se je treba odpovedati preostalemu nakitu oziroma jih je treba dobro uskladiti s celotno podobo.

Ogrlice za vsakogar. Modne smernice za jesen in zimo narekujejo velike, večplastne ogrlice iz kovine, kamnov in kristalov. Domišljiji lahko tu pustite svojo pot; lahko so res ogromne, s priveski, tanke in dolge ali z večbarvnimi kamenčki različnih oblik. Ogrlice uskladite z oblačili.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.