Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

"Poceni" Karl Lagerfeld

Eleganca, ki prepriča. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Bi imeli oblačilo s podpisom kultnega oblikovalca Karla Lagerfelda? Prestižna moda bo nekaj korakov bliže drugo jesen, ko bo oblikovalec predstavil prvo samostojno "poceni" kolekcijo.

Čeprav se je priznani modni oblikovalec Karl Lagerfeld s komercialno izdelavo oblačil srečal že leta 2004, ko je sodeloval z modno hišo H&M, pa se je letos odločil za samostojno kolekcijo, dostopno skoraj vsem.

Nova Lagerfeldova kolekcija "Masstige", ki se spogleduje z idejo masovnega elitizma, bo modne navdušenke s tanjšimi denarnicami razveselila prihodnjo jesen. Cenejši, a še vedno prestižni kosi bodo naprodaj v dveh prestolnicah mode – Milanu in Parizu, za širšo javnost pa bodo dostopni tudi prek spletne prodaje.

Prav sodelovanje priznanih oblikovalcev (Stella McCartney, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Sonia Rykiel, Viktor&Rolf in Lanvin) z verigo oblačil znane nizkocenovne znamke je modo s svetovno znanih modnih prestolnic poneslo tudi na naše ulice. Cenejše različice trendovskih kolekcij pozdravljamo z nasmehom na ustih in upamo, da mu bodo sledili tudi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.