Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Poceni nakit Trumpove

1/7
Žurnal24 main
Sevniška manekenka Melania Trump bo 30. aprila na tržišče lansirala svojo kolekcijo nakita. Vsak kos bo mogoče kupiti za manj kot 150 evrov.

Nakit
Manekenka in žena ameriškega mogotca Donalda Trumpa bo svojo linijo nakita prvič predstavila v spletni trgovini QVC. “Zdaj imam več časa za ustvarjanje, saj je moj štiriletni sin Barron začel hoditi v šolo,” je po poročanju agencije AP povedala 40-letna mamica.

Po dostopni ceni
Če mislite, da bodo cene nakita segale v višave, se motite. Vsak kos iz njene kolekcije bo namreč mogoče kupiti za manj kot 200 dolarjev (150 evrov). Zapestnice stanejo od 25 evrov, cene ur se gibljejo od 50 do 150 evrov, prstani pa so okoli 27 evrov.

Športno in elegantno
Kolekcija je razdeljena na tri dele, ki so jih navdihnili kraji, v katerih živijo Trumpovi: New York, Palm Beach in Pariz. Newyorška kolekcija je namenjena poslovnim ženskam, tista iz Palm Beacha je bolj športna, pariška pa bolj prefinjena in glamurozna. Donald njenega poslovnega podviga ne spremlja. “Ve, kaj počnem, a o tem nisva veliko govorila,” je dejala.

V galeriji poglejte nekaj kosov nakita in preberite, kaj si o njem mislijo slovenske oblikovalke nakita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.