Magazin > Lepota & telo
1482 ogledov

Podarjamo lepotni poseg v vrednosti 9.000 evrov! Ne zamudi priložnosti!

poletje, kopalke Profimedia
Prihaja idealen čas za spremembe, zato smo se v sodelovanju s Kliniko Višnjar odločili, da nekomu od vas spremenimo življenje.

Če smo namreč samozavestni in se v svoji koži dobro počutimo, gremo skozi življenje veliko bolj zadovoljni in srečni. Mnogi pa kljub pravilni prehrani in redni telesni aktivnosti ne dosežejo želenega rezultata. Razlogov za to je veliko, mnogokrat so za to krive hormonske spremembe zaradi menopavze, včasih je na telesu posledice pustila nosečnost.

Najbolj trdovratne maščobe, ki velikokrat tudi ob dieti in treningih ne izginejo povsem, so locirane na trebuhu, ledvenem delu in stegnih. In prav te maščobne obloge motijo lepe linije tako moškega kot ženskega telesa. 

“Na ledvenem predelu je maščoba tipično fibrozna, kar pomeni, da je prepletena z vezivom in se je najtežje znebimo. Pri stegnih je poleg maščobe v ospredju še ohlapnost in povešenost, kar je seveda pogosto tudi na predelu trebuha – še posebej po porodih,” razlaga priznani lepotni kirurg Igor Višnjar s Klinike Višnjar. S kombinacijo lepotnih posegov pa se lahko na hiter način znebimo neželenih oblog ali odvečne kože ter še v to poletje zakorakamo z večjo samozavestjo.

Če se tudi vi v svoji koži ne počutite dobro in se kljub trudu še vedno borite "s problematičnimi" predeli telesa, imamo za vas dobro novico. S Kliniko Višnjar namreč podarjamo lepotni poseg preobrazbe telesa, v vrednosti približno 9000 evrov. Vse, kar morate narediti, je, da izpolnite prijavnico na TEJ POVEZAVI in upate, da boste prav vi izbrani za poseg.

 

Komentarjev 1
  • Avatar NickMason
    NickMason 20:50 14.marec 2023.

    celo življenje se matraš da si lepo okrogel,pol pa da se takole....