Magazin > Lepota & telo
51 ogledov

Podeželski škornji so in

V jesen udobno zakorakajte z gležnarji z vezalkami in brez pete. (Foto: www.net-
1/8
Žurnal24 main
Letošnja jesen razveseljuje vse, ki prisegajo na udoben in lahkoten korak. Igriv modni kontrast visokim petam predstavljajo škornji in gležnjarji brez pete, klasičnega podeželskega videza.

(Ne)opazni detajli za piko na i
Kljub surovosti škornji in gležnjarji prepričajo z detajli, pa naj se ti kažejo kot vezalke, resice, vezice, šivi ali trakovi, prepleteni okoli gležnja. Za še bolj trendovski videz se poigrajte s teksturami in materiali – kombinacija usnja in krzna (umetnega ali pravega) čevljem doda dotik nežnosti in elegance.

Možnosti je veliko
Takšni čevlji so prava izbira za popestritev klasičnega angleškega podeželskega videza in dodajo piko na i kombinaciji krila ter srajce s cvetličnim vzorcem in volnenimi dokolenkami. Visoke jahaške škornje kombinirajte k legicam ali oprijetnim kavbojkam, karirasti srajci ali nekoliko raztegnjeni tuniki. Ker so takšni čevlji prava izbira za k velikim ali raztegnjenim pleteninam, ni razloga, da jih ne bi kombinirali pravilno.

Več namigov poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.