Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Poglejte, kaj so naredili iz Jennifer

Jennifer Lawrence Flare magazine
Tuji mediji so se nenadoma "obesili" na naslovnico revije Flare iz leta 2011, na kateri je Jennifer Lawrence dobro zretuširana ...

Razlog, zakaj so šele zdaj privlekli na dan to naslovnico, tiči v tem, da je Jennifer bolj kot kdajkoli glasna, kako podpira naravne obline in da nikoli ne bi shujšala, če bi to zahtevali od nje. Močno zagovarja svojo postavo in poudarja, da noče dajati vtisa, da je popolna, če v resnici ni.

A na naslovnici revije Flare iz leta 2011 je videti skoraj popolno, zato je spletna stran Huffingtonpost.com izbrskala fotografije pred in po retuširanju za primerjavo. Igralka je na retuširani naslovnici videti bolj suha in ožja, njena ključnica je nižje, zato je njen vrat videti daljši, bolj poudarjenje so tudi ličnice. Najbolj zanimivo pa je to, da Jennifer v notranjosti revije razglablja o tem, kako noče zavajati ljudi. "Raje imam, da sem v filmih videti malce bolj zaobljeno in kot prava oseba, kot pa da bi bila na velikem platnu videti popolno, v resnici pa kot pravo strašilo," je povedala.

Jennifer o tem govori zelo pogosto in brez dlake na jeziku, zato se marsikdo čudi njeni naslovnici. Številni mediji se ob tem sprašujejo, ali je mlada zvezdnica sploh vedela, da so jo tako spremenili, zato so se obrnili na njenega tiskovnega predstavnka, ki pa zadeve za zdaj še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.