Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Poglejte, kakšni boste pri sedemdesetih

babica Shutterstock
Najbrž ste se že velikokrat spraševali, kakšni boste videti v jeseni življenja, ko bo vaš obraz že zguban in lasje posiveli. Zdaj lahko to preverite na spletu, brezplačno, v nekaj minutah.

Pri Bank of Amerika so namreč pred kratkim začeli s kampanjo oglaševanja  varčevanja za pozno starost, ki so jo podkrepili s simulatorjem  staranja. To so naredili zato, ker naj bi po raziskavah vpogled v starost ljudi spodbudil k varčnejšemu življenju in razmišljanju o varnih denarnih naložbah, a program je seveda zanimiv tudi za vse radovedneže, ki jih bolj kot bančne naložbe zanima, kakšne sledi bo čas pustil na njihovem obrazu.

Če tudi vi želite videti, kakšni boste pri sedemdesetih, kliknite tukaj. Postopek je tak, da se najprej slikate s spletno kamero, vtipkate vaš spol in starost ter počakajte nekaj minut, da vas program postara. Naj vas opozorimo, da program ne upošteva vaših dobrih genov in napredka kozmetične tehnologije (za katerega upamo, da se bo zgodil v prihodnjih desetletjih), zato naj vas pogled na končni rezultat ne prestraši. Raje razmišljajte o tem, kako ste danes še mladi ter z zdravim življenjskim slogom poskrbite, da boste ostali taki še dolgo.

Komentarjev 2
  • Perob 15:53 30.marec 2013.

    Matr ste pozni Žurnal.. Naložiš si na Androida aplikacijo AgingBooth in lahko to vidiš.

  • bla_blabla 14:40 30.marec 2013.

    Glede na to v kaki drzavi zivimo bo vecina mrtvih :P