Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Pojejte Chanelovo torbico

Christian Dior, Chanel, Luella
1/13
Žurnal24 main
Modne navdušenke, ki se odpravljate v London, skoraj ne smete izpustiti sladkih in nadvse modnih grižljajev. Vas zanima, kakšen okus ima znamenita Chanelova torbica ali pregrešno dragi čevlji Louboutina?

V znamenitem hotelu Barkley vam pri popoldanskem čaju lahko postrežejo nadvse modno kolekcijo kolačkov, ki navdušuje z brezmejno domišljijo hotelskih slaščičarjev z Mouradom Khiatom na čelu. Kolekcija kolačkov, ki nosi preprosto ime prêt-à-porter, z videzom navdušuje vse modne navdušenke, saj so v njej zbrani prav vsi najbolj izstopajoči kosi letošnjih poletnih kolekcij.

Sladek prestiž
Poleg čaja si tako lahko privoščite torbico Alexandra McQueena, kopalke Herve Leger ali obleko Oscarja de la Rente. "Kombinacijo barv in tekstur letošnjih kolekcij lahko odlično prenesemo tudi na slaščice," razlaga Mourad in dodaja, da sladke umetnine predstavljajo vrnitev kolekcij prêt-à-porter.

Čajanka s stilom je že premamila zvezdnice, kot so Gwyneth Paltrow, Kate Moss in Naomi Campbell. Po katerih slaščicah so posegle, lahko le ugibamo.

Sladke modne kose si poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.