Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Pokažite spodnje perilo

(Foto: epa) Žurnal24 main
Spodnje perilo mora biti vidno, zapoveduje najnovejši modni trend. Oblikovalci so tako v smernice vnesli seksapil.

Spodnje majice, hlačke in nogavice letos niso več le dodatek, temveč postajajo viden, seksi trend. Sezona pomlad/poletje bo tako še bolj vroča.

Korzet namesto srajce
Letošnji trend je poskrbel za zanimive idejne rešitve; korzet na primer lahko nosite prek obleke ali srajce, lahko pa si ga oblečete samostojno pod suknjič. Če se boste odločili za drugo možnost, ga kombinirajte z večplastnimi ogrlicami, čez pa si odenite jaknico ali suknjič. Korzet je največkrat del večerne kreacije ali elegantnega perila, kjer oblikovalci z najrazličnejšimi tehnikami izpostavijo šive ali kosti. Z njegovo pomočjo lahko poudarite svoje prednosti in skrijete pomanjkljivosti.

Spalne srajčke
Sveže z modnih brvi pa prihaja tudi trend spalnih srajčk kot romantičnih zunanjih oblekic ali kombinacija spodnje majice in spodnjih hlačk, ki poredno kukajo izpod vrhnje halje. Spalna srajčka ne deluje kot oblačilo, primerno za spanje, temveč kot samostojen kos oblačila drzne ženske. Videz lahko popestrite z usnjenim pasom, ki bo nežnemu videzu dodal piko na i.

Samostoječe nogavice
Blagovne znamke dandanes ponujajo dovolj zanimive vzorčaste trakove na elastikah, s katerimi samozavestna hoja v samostoječih nogavicah ni več vprašljiva. Predvsem je treba doseči, da nogavice ne delujejo zgolj kot spodnje perilo, temveč kot da so del oblačila.

Izberite pozorno
Tovrstno spodnje perilo si nadenite le, če želite poudariti svojo ženstveno plat in seveda ob primernih priložnostih. Trend je vsekakor delikaten, saj lahko kaj hitro deluje ceneno. Poudarite svoje prednosti in skrijte pomanjkljivosti. Pazite, da boste izbrali le tisto kombinacijo, ki bo v skladu z vašo postavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.