Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Poletna modrina na vekah

1/10
Žurnal24 main
Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent in mnogi drugi so v najnovejših oglaševalskih kampanjah in na modnih brveh izpostavili močno modro senčilo za veke.

Turkizna in bleščeča
Modne boste v vseh odtenkih modre, vendar kljub temu zberite pogum in dajte prednost močnejšim odtenkom z bleščečim sijajem. Senčilo lahko vsebuje tudi drobne bleščice ali ima kovinski sijaj – pomembno je, da ga nanesete tako, da se ga opazi. Zgornjo veko prekrijte v celoti ali obrobite tudi spodnji del očesa.

Zaradi intenzivnosti nanosa in barv je najbolje, da izberete obstojnejša vodoodporna ličila in senčila v obliki krem ali premazov.

Kombinirajte z obleko
Nič ne bo narobe, če boste barvo senčila uskladile z obleko, izbrale kontrastne tone ali z modrino na vekah poživili uglajeno črnino. Enako velja za dodatke in barvo nohtov – eksperimentirajte. Pri uporabi tega senčila ni napisanih pravil, zato domišljiji pustite prosto pot. In seveda – bodite drzne.

Nekaj predlogov z modnih pist si oglejte v galeriji.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.