Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Poletne mornarke

Mornarsko
1/6
Shutterstock
Mornarski slog - trend, ki se mu tudi to poletje ne morete upreti.

Brezčasni mornarski videz je poletna klasika, ki je iz sezone v sezono popularnejša. Z njim poleti ne boste zgrešili – tako na obali kot tudi na mestnih ulicah, v belo-modri kombinaciji boste vedno in.

Športno ali elegantno

Mornarski slog boste prepoznali po značilni kombinaciji modre in bele barve (po novem se jima počasi pridružujejo še detajli rdeče), tradicionalnih črtah, potisku z vzorcem sidra, vedno bolj pa so izraziti tudi različni modni dodatki, kot so torbice, ogrlice in uhani. Ljubiteljice morja lahko tako poskrbite za športno kombinacijo, ki se lahko kaj hitro spremeni tudi v večerno eleganco.

Ne zapnite do konca

Majica lahko sega čez rob hlač ali krila, brez težav pa jo lahko zatlačite tudi za pas. Če se odločite za srajco, je nikar ne zapnite do vrha vratu, temveč pustite kakšen dekorativen gumbek nezapet za vroč poletni dekolte. Krilo naj ne bo oprijeto, temveč naj med hojo lahkotno valovi, kot bi poplesavalo na valovih.

Pika na i z dodatki

Za mornarski videz ni potrebno, da nanj spominja čisto vsak kos. Dovolj je že en kos oblačila, videz pa popestrite z modnimi dodatki in sandali v tem slogu. Letos izberite takšne s platformo in trakovi, če boste z njimi hodile po palubi, pa previdno.Nadenite si sončna očala, morda ruto, čez rame si poveznite torbico in pripravljeni ste na poletno avanturo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.