Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

Pomagajte našim parom

pročni par Shutterstock
Pohitite, za svoja favorita v nagradnem tekmovanju Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu lahko glasujete samo še danes do polnoči.

Le še en dan nas loči do razglasitve zmagovalnega para, zato hitro telefone v roke in glasujte za svoj najljubši par. Če jih še ne poznate, jih s pomočjo predstavitvenih intervjujev spoznajte tukaj in paru, ki vam je najbolj všeč, pomagajte uresničiti sanje.

Zmagovalni par bo poleg profesionalno organizirane poroke z večerjo in slastno poročno torto dobil  tudi vabila, čudovito poročno obleko zanjo in zanj, unikatne poročne čevlje, prstana, poročno ličenje in pričesko pa tudi za učenje plesnih korakov bo poskrbljeno. Piko na i bo med drugim poroki dodal nepozaben ognjemet, mladoporočenca si bosta poročni dan zapomnila tudi po darilu Steklarne Rogaška, poskrbljeno pa bo tudi za foto- in videospomine. Seveda sodi k pravi poroki tudi poročno potovanje, še pred poroko pa bo nevesta deležna predporočnega preoblikovanja telesa.

Vsak glas šteje!

Ker je odločitev izključno v vaših rokah, lahko za svoja zmagovalca glasujete do vključno 26. marca. Pošljite SMS-sporočilo z vsebino PAR in ŠTEVILKA FINALNEGA PARA. Če želite glasovati na primer za par 11, pošljite SMS z vsebino: PAR 11 na številko 4224. S poslanim SMS-sporočilom se ne boste včlanili v noben klub, cena poslanega sporočila pa je 0,99 evra.

Z vsakim poslanim SMS-sporočilom boste sodelovali tudi v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade:

  • tri darilne bone v vrednosti 40 evrov, ki jih podarja podjetje Didakta, d. o. o.,
  • deset bonov za masažo, ki jih podarja podjetje Masaže.net,
  • deset vstopnic za predstave za odrasle, ki jih podarja Lutkovno gledališče Ljubljana,
  • skodelico flame, ki jo podarja Steklarna Rogaška.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.