Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Pomladitev brez kirurga

Za lepoto in mladosten videz ni več treba trpeti. (Foto: Shutterstockphoto) Žurnal24 main
Thermage. Nov način liftinga obraza, zaradi katerega ni treba pod nož.

Thermage je naprava, ki zgolj z radijskimi valovi vpliva na videz kože. To novo neinvazivno tehniko pomlajevanja so odkrili znanstveniki na kalifornijski univerzi Alabama.

Spodbujanje kolagena
Naprava Thermage oddaja posebne valove, ki prodrejo globoko v kožo in podkožje in tam aktivirajo obnavljanje kolagenskih vlaken, ki so odločilna za ohranjanje napete in gladke kože. Z valovi ogreta koža toplotno energijo porabi za prenovo kolagena.

Poseg je kot nalašč za tiste, ki nimajo dovolj poguma, da bi šli pod nož, in seveda za vse tiste, ki si kirurgije, botoksa ali kemičnih pilingov iz kakega drugega razloga ne želijo. Metoda Thermage je primerna za vse tipe kože, poleg obraza pa jo lahko uporabljamo tudi na drugih delih telesa, saj je povsod enako učinkovita. Prednost takšnega pomlajevanja je tudi v tem, da so prvi rezultati vidni že takoj po posegu, v naslednjih dnevih, tednih in mesecih pa se le še izboljšujejo. Poseg je neboleč in zato ne potrebuje anestezije, traja od 20 minut do ene ure, dovolj pa sta že dva obiska pri specialistu. Zaenkrat je na voljo le v tujini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.