Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Pomladna motoristka

Balmain
1/8
Žurnal24 main
V toplejšo polovico leta se zapeljite s krajšimi, z dodatki okrašenimi jaknami ali modnimi sproščeno ohlapnimi suknjiči.

Če želite modne korake prehiteti, lahko že zdaj oblečete lahkotnejše jakne, pod katere kombinirate več slojev oblačil. Kaj bo to pomlad najbolj vroče, nam je zaupala modna oblikovalka Maja Štamol Droljc.

Modni suknjiči

"Med pregledi trendov, ki jih s svojimi kolekcijami napovedujejo tuji kreatorji, je opaziti, da bomo letos nosili daljše – klasične suknjiče s fazono, lahko tudi z zavihanimi rokavi in ne ravno zelo ozkih linij," je modne smernice prehodnih jaken opisala Šamol Droljčeva. Dejala je, da pri kombiniranju takšnega suknjiča skoraj ne morete zgrešiti, saj ga lahko kombinirate tako k elegantnim oblačilom kot h kavbojkam, z njim pa lahko trendovsko nadgradite tudi športni videz.

Usnje, zakovice in franže
Kontrast daljšim suknjičem in trenčkotom predstavljajo kratke jakne, izpod katerih živahno kukajo ohlapnejše tunike ali srajce. "Najbolj bo izstopal motoristični slog, h kateremu spadajo vsi dodatki," je nadaljevala sogovornica. Usnje, zakovice, zadrge, franže, resice in priponke so pri motorističnem slogu obvezni. Nad njimi bodo najbolj navdušene zagovornice urbanega športnega videza.

Kraljuje barva pudra
Pri nakupu prehodne jakne si letos dovolite več in posezite po najbolj vročih odtenkih. "Letos bo poudarek na živahnejših in temnomodrih odtenkih, ostaja pa večna črna. Barva, ki je letos nova in bo izstopala najbolj, pa je kamelja, rjavkasto pudrasta (nude)," je razkrila oblikovalka.

Nekaj namigov poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.