Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Ponujajo brezplačno pranje las

pranje las Shutterstock
Vsem, ki so zaradi izrednih vremenskih razmer ostali brez elektrike in vode, so v enem od ljubljanskih frizerskih salonov ponudili brezplačno pranje las in oblikovanje pričeske.

Tistim, ki so zaradi vremenskih razmer ostali brez elektrike in vode, želijo z dobrodelno akcijo vsaj malo olajšati čakanje na izboljšanje razmer. Da bo osebna higiena lažja, so se v ljubljanskem frizerskem salonu Subrina Studio odločili priskočiti na pomoč.

"Ljudem v stiski bi radi priskočili na pomoč. Ker nimamo agregatov, s katerimi bi jim lahko pomagali, smo se odločili, da tistim, ki so še vedno brez elektrike, ponudimo brezplačno storitev, torej pranje las in oblikovanje pričeske," razlaga ekipa Subrina Studia. Dodajajo, da so ponudbo danes zjutraj objavili na družbenih omrežjih in upajo, da bo prišla do pravih ljudi.

Na pranje las in oblikovanje pričeske se prizadeti ob izrednih vremenskih razmerah lahko naročijo na telefonski številki 01/470 91 03. Akcija traja do petka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.