Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Poslovite se od dolgih ročajev

Nosite jo v rokah. (Foto: Imaxtree)
1/31
Žurnal24 main
Tokrat so torbe ne glede na svojo velikost namenjene nošenju v rokah. Barvna paleta je nadvse pestra.

Petdeseta in šestdeseta leta prejšnjega stoletja je zaznati tudi pri torbah. Poslovite se od dolgih ročajev in ogromnih torb, ki ste jih nosili čez
ramena, prav tako jih ne nosite na komolcu – tokrat so ne glede na velikost namenjene nošenju v rokah.

Nepraktične, a damske
Torbe s kratkim ročajem so kljub svoji nepraktičnosti najbolj damske, pravi Mateja Gornik, oblikovalka torbic. Kombinirate jih lahko z marsičim, saj se
odlično podajo tako k ležernemu (z džinsom zaznamovanemu) kot k elegantnemu videzu. Za vsak dan sicer niso najprimernejše, saj je treba imeti za njihovo  nošenje kolikor toliko proste roke; to je, pripomni Gornikova, v današnjem času zaradi hitrega življenja skoraj nemogoče.

Prej jih pomerite
Torbe so modni dodatek, ki lahko dopolni marsikatero celostno podobo in poživi sicer ne preveč dodelan videz, poudari Gornikova. Prav zato moramo vselej  paziti na razmerje med uporabnostjo, modnostjo in našim okusom – idealna torbica ustreza vsem trem merilom. Kadar kupujete torbice s kratkimi ročaji, jih obvezno pomerite, saj vsi ročaji niso enako dolgi. Če se ročaj pod roko mečka in torbico nosite prenizko, ni prava za vas. Najpomembnejše pa je, da se ujema z vašim življenjskim slogom. V galeriji si oglejte nekaj kombinacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.