Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Posnemajte jo, če si upate

Rita Ora
1/11
Fame Flynet
Ali pa, če si to sploh lahko privoščite. Rita Ora slovi po svojem drznem slogu, pa tudi po tem, da obožuje priznane modne oblikovalce.

Če želite vedeti, kaj je ta hip najmodnejše, spremljajte Rito Oro, ki se v najbolj zaželenih kosih modnih oblikovalcev na ulicah in na odru pojavi kmalu za tem, ko so bile te predstavljene na modnih revijah. Nič čudnega, da je, kjerkoli se pojavi, vedno v središču pozornosti.

In če so ji nekateri očitali, da z izzivalnostjo posnema Rihanno, mlada pevka poudarja, da se že od zgodnje mladosti zgleduje po Gwen Stefani. "Gwen se mi je vedno zdela zelo kul. Ko sem jo videla z rdečo šminko na ustnicah, se mi je zdela najlepša na svetu," je v nekem intervjuju priznala Rita in dodala, da jo je prav Gwen opogumila, da si je na ustnice nanesla rdečo šminko in da si je lase pobarvala platinasto.

Phillip Lim, Marni, Alexander Wang, Jean Paul Gaultier, Tommy Hilfiger, Balmain in DKNY so le nekatera priznana modna imena, katerih oblačila pevka najraje nosi. Nekaj njenih modnih podvigov si oglejte v galeriji, tiste najpogumnejše pa pri posnemanju nikar ne odlašajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.