Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Potiski kraljujejo

Izstopajte. (Foto: Imaxtree)
1/35
Žurnal24 main
Z majico s potiskom letos res ne morete zgrešiti, najbolje pa je, da jo lahko kombinirate za prav vse priložnosti.

Zato ne čakajte in iz omare povlecite svojo najljubšo. Sproščen videz boste ustvarili, če boste širšo majico zatlačili v jeans krilo ali kavbojke, zelo modne so majice v slogu osemdesetih in devetdesetih – živahnih barv, z napisi in s široko izrezanimi ovratniki, ki padajo čez ramena. Modne so tudi daljše majice, ki spominjajo na tunike.

Izzivajte z drznimi napisi, pokažite, da obožujete nogomet, presenetite z zvezdniškim portretom ali pa vzbudite skomine vsem, ki že komaj čakajo pobeg na morje. Letos lahko vse to naredite z zabavnimi potiski.

Z majic na hlače
Potiski kraljujejo tudi ponoči. Drzne očarajte s takšnimi na krilu, legicah ali kavbojkah, za vročo poletno zabavo je prava izbira majica s potiskom, ki jo še drznejšo naredijo opazni bleščeči detajli. Še več pogledov pa bodo pritegnili trendovski čevlji s potiskom.

Možnosti je veliko, zgrešili pa ne boste niti, če boste potiske kombinirali med seboj. Nekaj trendovskih kosov vseh cenovnih razredov poiščite v galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.