Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Pravi modrček za zabavo

(Foto: Lisca)
1/2
Žurnal24 main
Znate izbrati pravi modrček brez naramnic? V videu poiščite namige o tem, kakšnega obleči pod oblačila za posebne priložnosti.

Če boste prednovoletno zabavo ali najdaljšo noč v letu preživeli v svileni obleki, prosojnem topu ali zapeljivem korzetu brez naramnic, pomislite tudi na to, kakšen modrček boste izbrali za spodaj.

Brez naramnic
"Najbolj varna odločitev je modrček brez naramnic, ki pa se vam mora popolnoma prilegati," svetuje Liscina oblikovalka Maja Ratajc. Da bi izbrali pravega, za pomoč prosite svetovalko v prodajalni s perilom.

Trendovsko seksi
Na zabavi boste vsekakor opaženi, če boste izbrali modrček s poudarjenimi naramnicami – kristalčki ali čipkami, ki nagajivo kukajo izpod obleke ali topa. Še bolj drzne sledite najbolj vročim modnim zapovedim in k topu, ki razkriva ravno prav gole kože, oblecite modrček, ki bo nagajivo kukal izpod njega. V tem primeru izberite modrček s svilenimi detajli, čipko ali drobnim vzorčkom.

Vas zanima, kakšen modrček je pravi za pod obleko z globokim izrezom, kakšnega obleči pod korzet in katere barve so najvarnejša izbira? Odgovore poiščite v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.