Magazin > Lepota & telo
176 ogledov

Pred poletjem še hujšanje s kisom

jabolčni kis, kis, jabolko Shutterstock
Poletje je tik pred vrati in zadnje odvečne kilograme lahko odpravite s pomočjo kisa.

Jabolčni kis, kot je znano, pomaga pri hujšanju in topljenju maščobe. Kis velja za najbolj poznano naravno zdravilo proti odvečnim kilogramom, saj pospešuje metabolizem in ga varuje pri odpornosti, v poletnih mesecih pa je odličen pri dietah. Njegova posebnost je v tem, da vsebuje naravne sestavine, ki človeškemu telesu ne morejo škoditi in je idealen dodatek pri dieti, saj ni škodljiv za zdravje.

Kako ga jemati?

Vsako jutro v kozarec vode zlijte 2–3 žlice kisa in mešanico spijte na prazen želodec. Če vam okus ne odgovarja, lahko v vodo primešate čajno žličko medu.

Kako deluje?

Ko se odločimo za izgubo dodatnih kilogramov, obstaja več dejavnikov, ki so pomembni za pozitiven učinek, kot je na primer kondicija, ki je v veliki meri odvisna od tega, koliko dodatnih kilogramov je na telesu. Ne glede na stanje, v katerem je telo, kis pomaga pri razgradnji maščob.

Kdaj so prvi rezultati?

Veliko ljudem je v prvem mesecu uporabe jabolčnega kisa uspelo izgubiti do pet kilogramov, potem pa postopoma shujšati do 15 kilogramov v enem letu. Proces izgubljanja kilogramov se vsekakor ne zgodi čez noč, temveč zahteva veliko odrekanja, vztrajnosti in telesne dejavnosti – brez te hujšanje traja veliko dlje.

Komentarjev 1
  • Ferluci 11:18 17.junij 2013.

    Jaz raje spijem vsako jutro 2 dcl cvička, nato pa še cel dan po malem. Stopnja kisline je podobna, pa še boljši je. Zato sem tako šik.