Magazin > Lepota & telo
76 ogledov

Prehodile osem kilometrov na revijo

teden mode Urša Drofenik Anže Petkovšek
Četrti teden mode je za nami in statistika je že postregla z zanimivimi podatki. Vas zanima, koliko kilometrov so manekenke skupaj prehodile v enem večeru?

Na četrtem tednu mode se je predstavilo 14 znanih slovenskih modnih oblikovalcev, skupina mladih oblikovalcev in skoraj 100 študentov NTF.

Maskerji so za urejanje vsak večer povprečno porabili liter pudra, oblikovalci pa so skupaj v enem večeru na modni brvi predstavili od 300 do 400 kosov oblačil in od 75 do 80 parov čevljev.

Manekenke so vsak večer skupaj na eni modni reviji prehodile od sedem do osem kilometrov. Ob modni brvi jih je na vsaki modni reviji občudovalo od 500 do 700 obiskovalcev, akreditiranih je bilo več kot 200 novinarjev in več kot 70 fotografom in snemalcev.

Utrinke z zadnje modne revije si oglejte tukaj, če vas zanima, koliko so estradnice odštele za oblačila, v katerih so se na revijah pojavile, pa kliknite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.