Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Prekršite vsa pravila

Velika ogrlica je letos nujen kos. (Foto: Iamxtree)
1/22
Žurnal24 main
Okrasite se z velikim, pisanim, vpadljivim in svetlečim. Nenavadni kosi, ki izstopajo in dopolnjujejo oblačila, so modna zapoved.

Nakit je letos zelo poudarjen in vpadljiv dodatek osebnemu slogu, pravi Darja Kosi, modna oblikovalka unikatnega nakita. Izbira nakita vodi do izbire oblačil in oblačilo ni več tisto, ki narekuje izbor verižice ali zapestnice, doda. Obenem pa je tudi odlična rešitev za osvežitev modnega videza, saj lahko z njim stara oblačila navdahnete z novo svežino.

Posezite po ekstremih
Ogromni, pisani, nenavadni kosi, ki izstopajo in dopolnijo oblačila, bodo navduševali vse do pomladi. Obvezen element, ki ga letos nikakor ne smete spregledati, so različni dodatki. Umetno krzno, čipke, pentlje, zakovice in perje so le nekateri, ki dodajo pridih elegance in razkošja, pravi Kosijeva.
Prevelike zapestnice, zelo dolgi uhani, ekstravagantne ogrlice. Moden je tudi ves kovinski nakit, ki pa mora biti nujno v ekstremnih različicah. V modi so tudi različni motivi, kot so kače, sloni, rože, ptice, hrošči, listi, kovanci. Večplastne ogrlice pa so modne bolj kot kdaj prej.

Pozabite na pravila
Prste okrasite z velikimi, pisani in vpadljivimi prstani. Dajte si duška in pozabite na pravila. Nosite lahko po tri, celo štiri na eni roki. Prednost dajte barvam v odtenkih zelene, pudrastim odtenkom, vijoličasti, rdeči in sivi.

Kvadratne zapestnice
Zapestnica ni več nujno okrogla. Kvadratne so novost, ki bo po napovedih modnih veljakov v modnih smernicah ostala še nekaj sezon. Združite lahko več različnih. Drzni si lahko omislite tudi prevelike, potrebovali boste le nekaj vaje, da jih ne boste izgubili.

V galeriji si oglejete nekaj modnih kosov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.