Magazin > Lepota & telo
101 ogledov

Preprečite najpogostejše modne kikse

Rihanna FameFlynet
Zvezdniški modni kiksi se pogosto vrtijo okoli bradavičk, ki kukajo izpod obleke, madežev pod pazduhami ali krila, ki razkriva več, kot bi si želeli. Poskrbite, da se kaj podobnega ne bo zgodilo tudi vam!

Čas valet, maturantskih plesov in porok je že v polnem teku in z njim tudi modni spodrsljaji. Ker verjetno ne želite, da bi vas bližnji ali prijatelji na fotografijah ovekovečili v nerodnih situacijah, poskrbite, da ne boste naredili najpogostejših modnih kiksov. Naj vam bodo v pomoč naslednji namigi:

Preprečite kukanje bradavičke

Seksi obleka, ki ne "dovoljuje" modrčka? Pred končno odločitvijo premislite še enkrat. Sedaj obstaja že toliko različnih modrčkov z različnimi možnostmi zapenjanja, globinami košaric in izrezi, da izgovora, da pod obleko ne morete nositi modrčka le zato, ker takšen ne obstaja, ni več. Poleg tega se boste z modrčkom počutili bolj sproščeno, tudi plesali in zabavali se boste brez skrbi, da bi izza dekolteja kaj pokukalo na plano.

Nagajanje statične elektrike

Morda na to niste pomislili, a za nagajanje oblekice ali krila, ki "zleze gor" in razkrije zadnjico, je lahko kriva statična elektrika oziroma trenje med različnimi tkaninami. Če se le da, lahkotnih oblek iz poliestra ne kombinirajte z jopami ali jaknami iz naravnih materialov. Nastajanje statične elektrike pa lahko preprečite tudi z enostavnim trikom: telo namažite z negovalnim mlekom ali losjonom, saj navlažena koža učinek statične elektrike na oblačilih nevtralizira.

Madeži pod pazduhami

Deodoranta takrat, ko se vam mudi ali ko nameravate obleči občutljivo obleko, ne nanašajte na hitro in nepremišljeno. Ta na oblačilih ne bo pustil madežev, če ga boste nanesli pred oblačenjem in počakali, da se pazduhe popolnoma posušijo. Če imate v mislih črno obleko, za vsak primer uporabite deodorant, ki ne pušča belih madežev.

Skrijte mednožje

Fotografije zvezdnic brez spodnjih hlačk se v javnosti pojavljajo ena za drugo. Če mednožja ne želite pokazati namenoma, se po zvezdnicah, vsaj takrat, ko nosite zelo kratko krilo, ne zgledujte!

Previdno s prosojnimi oblačili

Modne prodajalne so preplavile prosojne srajce, majice in obleke. A četudi se v njih počutite zelo seksi in čeprav se vam morda vsaj za trenutek zazdi, da vam pod takšno opravo ni treba nositi majice ali modrčka, se pred odhodom iz stanovanja še enkrat dobro poglejte v ogledalo. In ne pozabite prižgati luči! Želite, da vsi občudujejo le vaše bradavičke ali spodnje hlačke?

Komentarjev 1
  • kapibara 15:34 22.april 2013.

    Meni so pa všeč tako kvazi modni kiksi..to je eno samo "na izvolte"...