Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Prestižni Jimmy Choo

Visoke pete, ki bi jih imela vsaka. (Foto: Jimmy Choo)
1/21
Žurnal24 main
Prestiž in glamur, ki obkrožata Choojeve čevlje, sta glavna krivca za poglede, polne občudovanja, in marsikatero dnevno sanjarjenje prenekatere modne navdušenke.

Čevlji z umetniško vrednostjo, na katerih je podpisan sloviti Jimmy Choo, predstavljajo kos garderobe, ki se mu novodobne pripadnice nežnejšega spola preprosto ne moremo upreti. Po uspešnih kolekcijah, ki jih Malezijec niza iz sezone v sezono, je tudi nova dih jemajoča.

Sodelovanje z drugimi znamkami
Po sodelovanju z blagovno znamko H&M so pri Jimmyju Chooju napovedali, da bodo svoje talente razširili tudi v svet dišav, saj so podpisali pogodbo z Inter Parfums, ki že proizvajajo parfume za prestižne znamke, kot so Burberry, Lanvin in Paul Smith.

Moda in humanitarnost
Zadnje leto so mnogi oblikovalci, med njimi tudi Manolo Blahnik, Carlos Falchi in Rebecca Minkoff, s svojo modno zamislijo preoblikovali priljubljeno obutev Ugg in ji dodali svojo noto prepoznavnosti. Pridružil se jim je tudi Jimmy Choo. V spletni avkciji Art & Sole so izkupiček od prodaje dizajnerskih uggic namenili otroški bolnišnici St. Jude Children's Research Hospital v Memphisu in s tem izkazali podporo in prizadevanje za človekoljubne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.