Magazin > Lepota & telo
109 ogledov

Prihaja šal, kapa in žepi v enem

(Foto: Fissshy) Žurnal24 main
Ljubitelji posebnih in živobarvnih kap ter šalov, pa tudi tisti, ki jim ni tuje, da kak kos zimskega oblačila kje pozabijo, si lahko po novem omislijo škapo.

Ljubitelji posebnih in živobarvnih kap ter šalov, pa tudi tisti, ki jim ni tuje, da kak kos zimskega oblačila kje pozabijo, si lahko po novem omislijo škapo.
Gre za pleten izdelek po načelu vse v enem, ki ga sestavljajo kapa, šal in žep ene univerzalne velikosti, primerne za otroke, ženske in moške.

Domače po 33 evrov
Škapo so zasnovali pri slovenskem malem podjetju Fissshy, ki je doslej ponujalo tajske ribiške hlače (fišijevke) odštekanih barv in vzorcev. Medtem ko hlače prihajajo iz Tajske, škape pletejo v Sloveniji, stanejo pa 33 evrov. Več o izdelku, ki ga lahko naročite prek spleta, najdete na strani Fissshy.com/si.

Pisano in tkano je in
Modne zapovedi letošnje zime prikimavajo pestremu naboru izrazitih barv, ki preženejo zimsko sivino, in predvsem tkaninam, kot so žamet, tvid in pletenine. Modno je tudi oblačenje v mozaik, le da je pri tem treba biti previden, ker je hitro vsega preveč. Letošnjo zimo je poudarek na domišljiji in posebnostih, s katerimi boste izstopali iz povprečja.

Pletenine iz volne raje perite na roke
Občutljivo. Volnene pletenine raje perite na roke, da se ne bi skrčile in puščale barve. Škapo, ki je napol volnena in napol akrilna, lahko perete tudi v pralnem stroju pri 30 stopinjah Celzija, ne smete pa je dati v sušilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.