Magazin > Lepota & telo
18723 ogledov

Princesa Kate ima to obleko v več različnih barvah

kate middleton
1/4
Profimedia
Obleka stane 1.568 evrov.

Valižanska princesa Kate je, kamor koli gre, vedno v središču pozornosti. Modni strokovnjaki so nad njenim stilom navdušeni, saj je Kate vedno urejena od glave do pet. Bodoča kraljica obožuje oblačila novozelandske modne oblikovalke Emilie Wickstead, še zlasti pri srcu pa ji je ena obleka, ki je tako preprosto elegantna, da je že vpadljiva. 

Kate ta obleka seže do kolen, zgoraj je zaprta in zato primerna za vsako priložnost. Verjetno si jo je Kate tudi zato nabavila v različnih barvah - v barvi sivke, v temno modri barvi in v dveh odtenkih zelene. Dve kreaciji imata sicer rahlo drugačen izrez. Obleka ni poceni, saj stane več kot 1.500 evrov.

 

Komentarjev 5
  • Ender3 21:34 02.januar 2024.

    Ta avtor ni čist...

  • 4krogci 14:59 02.januar 2024.

    Nakladanje! Nima ona ampak "firma" k ona sama ne plača nič, ne kupi nič,.... skratka še ko nabavi vibrator za sebe gre na racun davkoplačevalcev...pač narocilnica...da o tangicah in podobnih zadevah niti nebi.....in opisvat njo kot skromno? ja pa ja ...prikaži več de! Da na prestižni univerzi ki je samoplačniska ponavljas semester, sam zato da bos v razredu s bodocim prestolonaslenikom, da ga bos ujela je vsaj bolano, če ne ze kr psihicno boleznsko stanje!

  • Kmodri_ 10:56 02.januar 2024.

    No vsaj malo špara...na hrbtih angleških davkoplačevalcev!