Magazin > Lepota & telo
235 ogledov

Rak iznakazil njen obraz

Tawny Willoughby Facebook
Da bi ljudje posvarila pred posledicami pretiranega sončenja, je mlada mamica na družbenih omrežjih objavila fotografijo svojega obraza, ki ga je napadel kožni rak.

 Tawny Willoughby  | Avtor: Facebook Facebook
"Če potrebujete motivacijo, da se odpoveste solariju in ležanju na soncu, izvolite. Tako je lahko videti zdravljenje raka. Namažite se s sončno kremo in uporabljajte razpršilo za samoporjavitev. Imate le eno kožo in nanjo bi morali paziti. Naučite se kaj iz napak drugih. Naj vam sončenje ne prepreči, da bi videli, kako vaši otroci odraščajo. To je moja največja skrb, saj imam dveletnega sina,“ je na Facebooku ob fotografiji svojega brazgotinastega obraza zapisala 27-letna Tawny Willoughby, ki je zbolela za kožnim rakom.

Tawny je bila obsedena s sončenje. Solarij je obiskovala najmanj štirikrat na teden. Mlada Američanka je tudi poudarila, da moramo biti pozorni na vse spremembe kože in ne le na znamenja.
Tawny mora dermatologa sedaj obiskati na vsakih šest mesecev. Na pregledu ji vsakič odstranijo kos rakave kože.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:41 15.maj 2015.

    Rjava koža je lepa bela tud, črnska tud...vsak bi mogu bit zadovoljen s svojo barvo kože ker je vsaka lahko zelo zelo lepa, in je škoda da se jo ne občuduje tako kot je.