Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Rašica z novo kolekcijo

Anđela Lukanović Rašica
Anđela Lukanović je za Rašico pripravila 10-delno kolekcijo pomlad-poletje 2015. Nova ideja je nastala na podlagi starega puloverja.

Anđela Lukanović je kolekcijo poimenovala METAGRAFIT. Idejo je dobila pri starem Rašicinem puloverju. "Kolekcija napreduje zelo hitro, prve modele za kolekcijo bom videla že zelo kmalu," je povedala Anđela, ki je idejo dobila pri očetovem črtastem puloverju znamke Rašica. "Ta pulover je oče nosil res dolgo časa, saj je bil zelo kakovosten, to pa se mi je zdel tudi najbolj enostaven začetek, da izhajam iz nečesa, kar poznam. Izhodišče so bile črte, ki smo jim dodali nekaj barv, jih tudi spremenili v vijuge, da je nekaj novega, sodobnega in moram reči, da prvi vzorci zelo dobro izgledajo." 

Kolekcija ji predstavlja velik izziv

Anđela, ki je do sedaj delala večinoma s tkaninami, se je najprej morala seznaniti s tem, kaj pletenina sploh je, kako se obnaša in kako najlepše izgleda. "Pri tem mi je zelo pomagal in svetoval Miha Jamšek, Rašicin novi sodelavec in modni oblikovalec z ogromno izkušnjami, ki je tudi prava zakladnica nasvetov. Ta izkušnja je res neprecenljiva, saj so me pri Rašici ogromno naučili, pridobila sem veliko novih izkušenj," je povedala.

Kolekcijo bodo sestavljala elegantna oprijeta krila, sproščene tunike in nepogrešljive črtaste poletne obleke, presenetila pa bo tudi s prosojnimi detajli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.