Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Raven trebuh brez trebušnjakov

obroč Shutterstock
Ste že začeli vaditi za raven trebušček in samozavestnejši skok v kopalke? Če sovražite trebušnjake, vam bo morda všeč spodnji namig, ki resnično deluje.

Znate vrteti obroč hulahup? Zvezdnice so nanj dobesedno nore. Da ga vrtijo, so se večkrat že pohvalile tudi Michelle Obama, Grace Jones, Beyoncé in Kelly Osbourne, ki pravi, da obroč vrti deset minut na dan – pet minut zjutraj in pet zvečer. Čas je, da ga usvojite tudi vi, saj vam bo prav obroč pomagal, da boste s trebuha pregnali še tistih nekaj odvečnih centimetrov.

Da vadba z njim res deluje, se je prepričala tudi mlada mamica in novinarka časopisa Daily mail Jenny Wood, ki se je držala pravila Kelly Osbourne in obroč vrtela 10 minut na dan. Vadbo je naredila še intenzivnejšo s sprehajanjem po stanovanju in različnim tempom vrtenja.

Pravi, da je po začetnem boju z obročem hitro osvojila tehniko, po treh tednih je lahko naredila sto obratov, preden ji je obroč padel, po štirih tednih pa kar tisoč obratov v obe smeri, medtem pa se je tudi sprehajala po hiši, brala knjigo ali pa se pogovarjala po telefonu. In rezultati? Po šestih tednih deset minutne vadbe na dan se je njen trebuh zožil za neverjetnih pet centimetrov, pas za dva, zadnjica pa za tri centimetre. Poleg centimetrov pa je le z vrtenjem obroča izgubila tudi dva kilograma in pol.

Namig

Vadba z obročem je kot vožnja s kolesom – ko enkrat osvojite ritem, ga ne pozabite več. Pri tem vam lahko pomaga glasba, na začetku pa pozornost namenite tudi temu, da obroč čim dlje obdržite okoli trebuha. Če ne veste, katerega kupiti, naj vam namignemo, da je vadba s težjimi obroči na začetku sicer težja, a so rezultati boljši, prav tako bodo rezultati vidni hitreje, če se boste poigrali z različnim ritmom vrtenja, ter če se boste med vrtenjem sprehajali po stanovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.