Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Rihanna priznala, da nosi ponaredke

Rihanna Fame Flynet
Ne glede na to, koliko škandalov ima za seboj, Rihanno modni svet naravnost obožuje. In ona obožuje modo.

Modni oblikovalci jo obožujejo, saj zna nositi čisto vse. Ne glede na to, ali se pojavi v kavbojkah in majici s potiskom, v kreaciji Alexandera Wanga ali pa se poigrava z moškim videzom Toma Torda, zvezdnica vedno pusti vtis. Nič čudnega, da že tretjič krasi naslovnico modne revije Vogue.

Čeprav si lahko privošči vse, pa Rihanna priznava, da se na to, ali nosi originale, ne ozira: "Ves moj nakit je ponarejen. Veliko kosov imam tudi iz maminega butika na Barbadosu." Lažni pa so tudi njeni lasje: "Lasje niso moji in dekle, ki mi jih je darovalo, je super. Za mojo pričesko redno skrbita dva človeka, ki me spremljata povsod. Ko mi je dolgčas, si rečem, zakaj si ne bi spremenila pričeske!" razlaga zvezdnica in dodaja, da je prav zato navdušena nad tehniko vpletanja las.

Za prihajajočo marčevsko številko znane revije je razkrila tudi, da oblačila zelo rada izbira na moškem oddelku. "S pravo jakno lahko narediš marsikaj. Večja ko je, bolje je. Ne glede na to, kaj nosiš spodaj, bo jakna vedno pustila vtis," razlaga Rihanna, ki oblačila v moškem slogu rada kombinira z opaznimi in vrtoglavo visokimi petami. In kako zdrži v njih? "Rečem si, da si želim takšnega videza, na bolečino pa bom mislila pozneje!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.