Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Rihanna toži Top Shop za 5 milijonov

Rihanna Top Shop
Pop zvezda Rihanna se je odločila za milijonsko tožbo znanega britanskega modnega podjetja, ker je brez njenega dovoljenja na majice odtisnil njeno podobo.

Priljubljena znamka Top Shop je pred časom začela prodajati majice s podobo Rihanne, na kar pa slavna pevka nikoli ni pristala. Njen menedžment je podjetje večkrat prosil, naj majice umaknejo iz prodaje, a tudi po večmesečnih pogajanjih jih pri Top Shopu niso uslišali. Rihanna se je zato odločila, da jih bo tožila za pet milijonov dolarjev (približno 3,8 milijona evrov). "Pri Top Shopu se zagovarjajo z besedami, da so fotografije kupili pri fotografu, kar pomeni, da lahko z njimi počnejo kar želijo, čeprav umetniku, ki je na fotografiji, niso plačali niti centa. Zakoni v Veliki Birtaniji v takšnem primeru žal ne ščitijo umetnika," je razložil vir za časnik New York Post in dodal: "Ravno to Rihanno zdaj najbolj jezi, da so jo odslovili z besedami, da bodo še naprej služili denar na njen račun. V znak premirja so ji ponudili pičlih pet tisoč dolarjev."

Očitno pri podjetju vedo kaj delajo, saj te majice prodajajo le v Veliki Britaniji, kjer jim zakon tega ne prepoveduje. A Rihanna je kljub temu najela močno odvetniško ekipo in se jim bo postavila po robu. "Če že ne drugega, se hoče boriti za svoje pravice, saj noče, da bi jo kdorkoli izkoriščal," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.