Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

S potiski do mlajših generacij

peko
1/18
Žurnal24 main
Peko je predstavilo nove modne trende za jesen/zimo 2014-2015.

Kolekcijo so predstavili Tjaša Kokalj, Jana Koteska, Iryna Osypenko, legendarna Nina Gazibara, Eva Ahačevčič, Erik Ferfolja in Iztok Hodnik.

V prvem izhodu so bili predstavljeni ženski salonarji v bordo rdeči in vijolični barvi. Za jesen bodo primerne tudi balerinke, kjer so si Pekove oblikovalke privoščile igro z materiali, tako da smo videli različne potiske in imitacijo čipke.

V Pekovi kolekciji se gležnjarji predstavljajo na vseh višinah pet ter v različnih oblikah kopit.  Priljubljeni pa so tudi gležnjarji z elastikami, ki so potiskani z različnimi vzorci, s čimer so se pri Peku želeli približati tudi mlajšim generacijam.

Damam bodo na voljo gležnarji z različno visokimi petami in z vgrajenimi paščki ter obogatenimi s kristali Swarovski, ki jih je v petem izhodu nosila Tjaša Kokalj. Za zahtevno nogo je na voljo klasika, pri kateri je prilagodljiva golenica škornja in jih je predstavila Nina Gazibara. Mladostni jahalni čevlji so bili na nogah Jane Koteska, Iryna Osypenko pa je predstavila model, ki ga odlikuje ozek kroj in je iz semiša.

Za moške bodo na voljo klasični čevlji, del kolekcije, ki ga prepoznate po izgledu brušenega materiala, je nastal v sodelovanju z italijanskim oblikovalcem. Privoščili so si tudi nekaj barve v rjavih, modrih in sivih odtenkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.