Magazin > Lepota & telo
160 ogledov

Sanjska poroka: poglejte zaročne fotografije

sanjska poroka Marina in Alen
1/9
Flare Visuals
V trendu je zaročno fotografiranje, na katerem se pari spoznajo s fotografi, navadijo na objektiv in sproščeno poziranje. Zanj sta se odločila tudi Marina in Alen.

Poročne fotografije že dolgo niso več le statične skupinske fotografije, nastale pred cerkvijo in v parku. V ospredje prihajajo zgodba, detajli in trenutki, ujeti še pred poroko.

"Zaročno fotografiranje ni le trend, ampak dogodek, na katerem se s parom spoznamo, spoprijateljimo, par se navadi na fotoaparat in kamero. Na dan poroke sta tako ženin in nevesta povsem sproščena, fotografije pa pristnejše in zabavnejše," razlaga ekipa mladih ustvarjalcev Flare Visuals, ki je v objektiv že ujela Marinine in Alenove ljubezenske zaročne trenutke, za fotografiranje in video pa bodo poskrbeli tudi na poroki.

Zgodba, ujeta v trenutke

"Pri poročni fotografiji je bistvena zgodba. Ženina in nevesto skozi celoten dan spremljata fotograf in snemalec, ki poskušata ujeti najlepše, najbolj zabavne in čustvene trenutke. Tako s pomočjo fotografij in posnetkov nastane zgodba, ki par za vedno spominja na poročni dan," razlagajo in poudarjajo, da dobra fotografija ostane za vedno, česar smo se počasi začeli zavedati tudi Slovenci.

V galeriji ne spreglejte ljubezenskih trenutkov Marine in Alena, tukaj pa si lahko pogledate še več njunih zaročnih fotografij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.