Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Sanjska poroka: Prijave samo še do 8. ure

mladoporočenca Shutterstock
Pohitite, na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami se lahko prijavite samo še do jutri, 28. februarja, do 8. ure zjutraj.

Načrtujete poroko? Potem ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami, kjer bomo zmagovalnemu paru skupaj z načrtovalcem porok in sponzorji organizirali nepozabno poroko.

Poskrbimo za vse

Za ženina in nevesto bomo poskrbeli od glave do peta, organizirali jima bomo nepozabno poroko v Postojnski jami in slavje v Predjamskem dvorcu, ju poslali na plesni tečaj, poskrbeli za vabila in zahvale, skupaj z njima izbrali poročna prstana, ju poslali na nepozabno poročno križarjenje in še in še.

Prijavite se

Si takšne poroke želite tudi vi? Potem pohitite in se nanjo prijavite še danes. Vaše prijave sprejemamo samo še do jutri, 28. februarja, do 8. ure zjutraj. Povejte nam, kako si vi predstavljate sanjsko poroko, in nas prepričajte, zakaj naj med 15 finalistov izberemo prav vas. Prijavi ne pozabite pripeti skupne fotografije. Prijavite se tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.