Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Sanjska poroka: vmesni izid je tesen

poroka Shutterstock
Boj za Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami že poteka. Med prvimi tremi najvišje uvrščenimi pari je izid tesen, zato šteje prav vsak glas. Kateremu boste pomagali uresničiti sanje?

Enajst parov, enajst sanj. Kateremu se bodo uresničile? Če svojega zmagovalca še nimate, naše pare, ki se potegujejo za sanjsko poroko v Postojnski jami, spoznajte tukaj.

Šteje vsak glas

Ker je izid med tremi najvišje uvrščenimi pari tesen, šteje prav vsak glas. Paru, ki bo zbral največ glasov, bo Žurnal skupaj z načrtovalcem porok in sponzorji organiziral nepozaben poročni dan. Poleg profesionalne organizacije, poročnega obreda v Postojnski jami in slavja v Jamskemu dvorcu bomo poskrbeli tudi za poročna prstana, čudovito poročno obleko za nevesto in ženina, za popolno pričesko in ličenje, vabila in zahvale, cvetlične aranžmaje, poročno torto, plesni tečaj, darilne bone, nepozabno poročno križarjenje, zavarovanje, fotografije in poročni posnetek.

Kako glasovati?

Pošljite SMS z vsebino IGRE IME FINALNEGA PARA na številko 4224. Če želite glasovati za par številka 12, pošljite SMS z vsebino IGRE PAR12 na 4224. Cena poslanega SMS-a je 0,99 evra, s sodelovanjem pa se ne včlanite v noben klub. Več o pravilih sodelovanja preberite tukaj.

Potegujte se za lepe nagrade

Med vsemi, ki boste oddali vsaj en glas, bomo izžrebali 20 nagrajencev. Desetim bomo podarili bon za družabne plese in salso plesne šole Bolero, desetim pa darilni bon s 50-odstotnim popustom za plesno šolo Bolero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.